Maldivene

Komandoo

Med sine 100 x 500 meter i Lhaviyani-atollet ligger Komandoo som en perfekt liten drømmeøy, med majestetiske flotte palmer og melishvit sandstrand. Resorten er meget populær blant bryllupsreisende, og er viden kjent for sin fantastiske mat og service. Området rundt er meget bra for dykking og snorkling, og øyas dykkesenter hjelper amatører såvel som profesjonelle.

Transport

45 min med sjøfly fra Male. 20 min med speedbåt fra Kuredu

Hva kan Komandoo tilby?

To restauranter hvorav den ene ligger på land og er bygget i typisk maldivsk stil. Den andre er ny i 2008 og er en eksotisk á la carte restaurant som er plassert på påler over vannet. I tillegg har øya en flott bar og kan tilby en romantisk middag under stjernene for nygifte. Dykkesenteret og spa er populært blant gjestene på Komandoo. Det finnes også en liten gym samt badminton, surfing, katamaran, kano, fisking, volleyball, bordtennis og dart. Øyhopping, Big-Game fishing og besøk på lokal øy er blant utfluktene man kan gjøre.

På Komandoo så kan man velge mellom fullpensjon eller All Inclusive Gold. Mange gjester velger å kombinere Komandoo med søsterøya Kuredu. Da får man oppleve det å både bo på en liten øy og en stor øy.

Rom

Beach Villaene (62kvm) på Komandoo er formet som ett skjell og ligger flott til ut mot havet. Rommene er romslige og badene er delvis under åpen himmel. De litt større Jacuzzi Beach Villaene (76kvm) er nylig åpnet og er relativt like de vanlige Beach Villaene. I tillegg har de en utendørs jacuzzi. I 2008 ble alle bungalowene på land oppgradert med nye møbler slik at de ligner på de flotte bungalowene i vannet. Sommeren 2005 åpnet 15 nye Jacuzzi Water Villas (77kvm) som ligger på stolper ute i vannet. Disse er lekkert innredet og har panoramisk utsikt utover det Indiske Hav. I tillegg har de Flat-screen-TV med hjemmekinoanlegg. Alle villaene har air-condition, vifte, minibar, safe, telefon, solsenger og håndklær.

 

Jeg ønsker å bestemme dato for reisen selv!

 

Bildegalleri

vrakdykking rødehavet vrak vrakdykking i rødehavet manta maldivene kuredu øy rødehavet dykking fra land