Maldivene

Kuredu

Kuredu er en av de større turistøyene på Maldivene med sine 1800 x 700 meter og ligger på den nordlige enden av Lhaviyani-atollet. Resorten har opparbeidet seg ett solid rykte for sitt gode dykkesenter, og det har lokket en god del dykkere hit. Men i dag tiltrekker Kuredu seg like mange familier, venner og bryllupspar. Men på tross av at Kuredu kan tilby mange ulike aktiviteter og utflukter har øya beholdt sin nydelige sjarm og maldiviske stil. I 2007 var det stor byggeaktivitet på Kuredu og dette har ført til at resorten har fått mange nye fasiliteter i 2008.

Transport:

Sjøfly ca 40 min

Hav kan Kuredu tilby?

Kuredu har ett stort utvalg av restauranter. Bonthi serverer buffet til alle gjestene i Garden og Beach Bungalows, mens Koamas tar seg av gjestene i Jacuzzi Beach Villas på sørsiden av øya. For alle som bor i den nye O-resorten spiser man i O-restauranten på østsiden av øya. Gjester i Water Villaene spiser i Sangu restaurant. De to sistenevnte restaurantene aksepterer ikke barn under 12 år. I tillegg finnes det italiensk, asiatisk og grill restauranter som tilbyr a-la carte mot betaling. Fem barer som er spredt rundt på øya gjør at tørsten aldri er ett problem.

Kuredu kan by på souvenirshop, dykkeutstyr, smykker og egen fotobutikk. Dykkesenteret er blant de beste på Maldivene og har eget trykkammer. Eget golfsenter med 9-hulls putting green og 6-hulls pitch. Stort spa med variert tilbud fra både østlig og vestlig spa behandling.

Det to store svømmebassengene passer perfekt for barna og for de fleste familier er det er en trygghet at det finnes en egen doktor på øya 24 timer. Variert tilbud av utflukter som Big-Game fishing, øyhopping og Robinson Cruise.

Kuredu er en typisk all-inclusive øy hvor de fleste gjestene har all mat og drikke inkludert. Vær klar over at vanlig all-inclusive har sine begrensinger på drikkevarene. Skulle man ønske all drikke inkludert må man gå for all-inclusive GOLD. Spør gjerne om dette. All bruk av windsurfing og kanoer samt ett sunset cruise er inkludert i våre priser.

Rom:

Kuredu tilbyr 6 ulike typer av rom kategorier. Alle har air-condition, vifte, minibar, safe, solstoler, cd-spiller og te/kaffe fasiliteter. De litt enklere Beach Bungalows (56kvm) ligger noe tilbaketrukket fra stranden og har delvis sjøutsikt. Garden Bungalows er de samme som Beach Bungalows, men har begrenset sjøutsikt da de ligger bak Beach Villas. Beach Villas (60kvm) er mer moderne og ligger flott til på den sørlige siden av øya. På denne siden er stranden større, og vegetasjonen er ikke like tett ned mot vannet.

Jacuzzi Beach Villas (76kvm) er for så vidt like Beach Villas, men kan tilby jacuzzi under åpen himmel. Water Villas (70kvm) står på stolper ute i vannet og er en del av Sangu Resort, som har en egen resepsjon og en bedre restaurant.

Kuredu har akkurat åpnet opp en ny del av øya som heter O Resort. Her finnes egen resepsjon, svømmebasseng, bar og restaurant. Helt nye O Beach Villas er bygget og er noe mer moderne og trendy. Disse villaene er kun på forespørsel.

 

Jeg ønsker å bestemme dato for reisen selv!

 

Bildegalleri

vrakdykking rødehavet vrak vrakdykking i rødehavet manta maldivene kuredu øy rødehavet dykking fra land