Våre liveaboards i Egypt

Cassiopeia

Cassiopeia er en av de mest komfortable og vellutstyrte liveaboard båtene i Sudan. Med et oppholdsområde på 450 kvadratmeter, får du en standar som tidligere ikke har vært tilgjengelig i Sudan. Det romslige oppholdsrommet har air-condition og er godt utstyrt med LCD TV / VCR, DVD og CD spiller møblert i europeisk stil. Et annet oppholdsrom på samme dekk er innredet med en arabisk kafe atmosfære som innebærer lave ligge divaner hvor du drikker din arabiske tea eller arabiske kaffe med orientalsk bakgrunnsmusikk.

Dette fartøyet er definitivt ikke trangt med mer en 100 kvadratmeter soldekk med masser av plass for solhungrige nordmenn. Samtidig finner du komfortable skyggefulle plasser på dekk med gode stoler og benker. Det finnes et lite soldekk foran broen og et annet forran salongen ideelt for å slappe av mellom dykkene eller for en liten prat om kvelden. Forholdene ombord er det som gjør denne liveaboard turen fantastisk i forhold til de andre. Med 6 romslige to mannslugarer og 6 dobbelsengslugarer, alle utstyrt med termostyrte air-conditions systemer. Videre gir Cassiopeia deg alle fasiliteter som en flytende dykkebase skal tilby deg, både nitrox og luftfylling samt 3 dykkeledere som alltid er tilstede. Sikerheten er nummer en både ombord og under dykkene,

Det store dykkedekket og dykkeplatform området gir deg mer en bare grunnleggende plass til å klaregjøre utstyret for dykking i det fantastiske området på de Sudanske revene. På dykkedekket finner du 2 dusjer for å skylle av deg etter et dykk eller en snorkeltur. Du finner også et toalett med dusj rett innenfor dykkedekket. Utstyrsleie ordner vi også her men dette bør bestilles i god tid før avreise fra Norge.

Flasker ombord: 20x 12lt og 10x15lt aliminiums flasker, K valves, DIN med internasjonale adaptere.

Bly er ombord og blir heller ikke fakturert.

Zodiacs: 2, begge utstyrt med 40HK motorer.

VELKOMMEN OMBORD !

 

Jeg ønsker å bestemme dato for reisen selv!

 

Bildegalleri

dyp vrakdykking dykkeleir rødehavet dykking maldivene kuredu øy skilpadde dykking i rødehavet