Rødehavet

Vi er stolte av å kunne presentere vår egen dykkeleir.

Vi tror at en dykkeleir skal være.....en dykkeleir. Enkel men god overnatting, ikke for mange gjester, vennlig service og god dykking.

Vår camp / leir er lokalisert sør av Marsa Alam.

Leiren består av småhytter med baderom, samt en bar med fantastisk utsikt. Videre finner dere en uterestaurant som serverer god mat. Rene toaletter og dusjer er en selvfølge. Allt er bygd av lokalt materiell. Leiren er enkel og veldig sjarmerende med en vennlig og personlig service.

Årets største nyhet er "stort sett" 24 timers elektrisitet.

Etter en dag med dykking kan du sitte med en kald drikke for å nyte synet av solen som går ned bak fjellene i ørkenen. Synet av stjernene på nattehimmelen over ørkenen er til å ta pusten fra en og kanskje blir du med ned på stranden til leirbålet....bare for å slappe av etter en herlig dag.

Selve dykkesenteret ligger ved stranden, og fasilitetene inkluderer nitrox, utleieutstyr, klasserom, dusjer samt en liten bar med kjøkken. En kan ta kurs fra grunnkurs og opp til dykkelederkurs samt mange forskjellige emnekurs. Dykkesenteret er en flott plass å være på om så bare for å slappe av. 

Fra den lille havnens brygge går det flere dykkebåter daglig.

Et nytt medisinsk senter med trykkammer drevet av DECO international er åpnet ved siden av leiren og er et velkommet bidrag til våre fasiliteter.

Ikke noe ekstra!!! Prisen inkluderer:

Fly tur / retur Oslo - Hurghada, transport til / fra dykkeleiren, 7 netter i en av hyttene på dykkeleir, 3 måltider pr. dag, vann og brus, 5 dager med landdykking.


Avgang hver uke gjennom hele året.

En siste tanke før du bestiller:

Vennligst husk når du velger campen at du skal bo i ørkenen, campen er ikke et hotell, elektrisiteten kan forsvinne da strømmen leveres fra generatorer. Det finnes vilde hunder som kan bjeffe og ule, esler som roper om natten og fra tid til annen ser vi ederkopper og andre insekter. Det er mer eller mindre et lite mirakel at disse campene fungerer så godt som de gjør - takket være innsatsen og hardt arbeid fra noen få flotte mennesker.

Skulle du ønske air condition i stedet for en vifte, samt at du ikke ønsker å leve ute i naturen bør du bestille deg rom på et hotell. Ønsker du derimot en ny opplevelse, flotte omgivelser og nye flotte venner så er du hjertlig velkommen :-)

Ørkenturer og overnattingen i ørkenen kan du få ordnet mens du er i vår leir. En fantastisk måte å oppleve ørkenens flotte natur og dyreliv.

 

Jeg ønsker å bestemme dato for reisen selv!

 

Bildegalleri

dyp vrakdykking dykkeleir rødehavet dykking maldivene kuredu øy skilpadde dykking i rødehavet