Liveabord i utlandet.

Vi i Dykketur.no har til nå konsentrert oss om liveabord turer til Rødehavet, herunder liveabord til Sudan. Det er foreløpig satt opp en fast reise hver måned med båttur til Rødehavet i 2009.

Vi i Dykketur.no har til nå konsentrert oss om liveabord turer til Rødehavet, herunder liveabord til Sudan. Det er foreløpig satt opp en fast reise hver måned med båttur til Rødehavet.

I tillegg vil det bli lagt ut flere liveabord turer i løpet av året, etterhvert som våre sammarbeidende dykkesenter setter opp egene klubbturer til Rødehavet. Her vil også du kunne melde deg på gjennom dykkesenterenes hjemmesider.

Dykkeleir

Videre har vi faste dykketurer til vår dykkeleir i Rødehavet samt til Kuredu på Maldivene. Ønsker du din egen dykketur til utlandet utenom våre gruppereiser er det bare å ta kontakt, da vi gjerne skreddersyr din egen tur.

Til Rødehavet har vi flyavgang hver fredag fra Oslo, Gardermoen. Disse avgangene er tilpasset ukesturer med dykking fra båt eller du kan nyte ferien på vår dykkecamp.

Maldivene

Til Maldivene benytter vi oss av rutefly slik at du selv kan bestemme reisedatoer og hvor lenge du ønsker å være i dette dykkeparadiset.

Med det første kommer vi også med liveabord turer til Maldivene. Fra vår faste øy Kuredu, kan du nå bestille en ukes liveabord med Prodivers nybygde liveabord båt. Mer informasjon om denne blir lagt ut med det første.

Fra 2009 sesongen jobber vi nå med mange nye og spennende dykketurer og liveabord turer til hele Asia, som for eksempel Thailand, Filipinene og Indonesia med flere. Her vil det komme mange gode nyheter. Ønsker du fortløpende oppdateringer anbefaler vi deg til å melde på vår mail liste, eller så er det bare å følge med her på vår hjemmeside.  

 

Mer artikler

 

Bildegalleri

vrakdykking rødehavet vrak vrakdykking i rødehavet manta maldivene kuredu øy rødehavet dykking fra land